Dvě domácí prvoligová vítězství

V út 6. října 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Výhodu domácího prostředí dokázal prvoligový šprtcový tým BHC StarColor Most proměnit ve dvojnásobné vítězství. Bodová přetahovaná s Prague NHL vyzněla v závěru lépe pro mostecké, kteří vyhráli 11:7. V zápase se Žďárem nad Sázavou pak Most sice prohrál úvodní směnu, vývoj ale otočil a zvítězil vysoko 15:5. Po čtvrtém kole 1.ligy Most poskočil na sedmou příčku s bezpečným náskokem na chvost tabulky. A sedmá příčka by měla mosteckému týmu, který má v závěrečném kole volno, patřit i v konečném účtování sezóny.

Také v pátém kole druhé ligy měla družstva z Mostecka k dispozici domácí prostředí. Ani jedno z nich ale letos nebojuje v soutěži o přední umístění. A žádné překvapení v tomto ohledu nepřineslo ani toto kolo. Body z Mostu odvezly Sokol Stochov a Prague NHL, družstva z Mostecka bodovala jen ve vzájemných zápasech.

V pátém kole třetí ligy, která nemá pevné rozlosování, zasáhly do hry čtyři mostecké celky. Velmi aktivní jsou letos týmy Real Draci 18.ZŠ Most a BHC 15.ZŠ Most. Oba si již také s předstihem zajistily účast ve finále o Severočeský třetiligový pohár.

Výsledky a statistiky ligových soutěží budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.