SVČ Most hostilo 24 hodin stolního hokeje

V út 27. října 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ve dne i v noci hrály v mosteckém Středisku volného času desítky hráčů a hráček stolní hokej. Největší prostor v programu akce s názvem 24 hodin stolního hokeje dostal billiard-hockey šprtec. Ze třiceti šesti vypsaných kol jich rovných třicet absolvoval Martin Tomčala (BHC 4.ZŠ Most) a vedle trofeje pro nejlepšího střelce si odnesl i trofej za vytrvalost, celkově obsadil čtvrté místo. Zvítězil Michal Justra (KSH CorroTech Meziboří). V kategorii žen byla nejlepší Pavla Mišíková (Real Draci 18.ZŠ Most), mezi mladšími žáky Valentina Grimmová ze stejného oddílu a v kategorii starších žáků Daniel Sporer (BHC 15.ZŠ Most).

V air-hockeyovém turnaji zaskočil favority svým vítězstvím Matěj Šanoba. V táhlovém hokeji Chemoplast vyhrál Martin Laštůvka. Ve vloženém Poháru NordCup ve stolním fotbale vybojovala vítězství dvojice Martin Tomčala – Karel Kraček.

Na organizaci akce 24 hodin stolního hokeje finančně přispělo statutární město Most.

Tak trochu stranou zájmu hráčů z Mostecka proběhlo závěrečné kolo první a druhé ligy billiard-hockeye šprtce. BHC StarColor Most měl v posledním kole nejvyšší soutěže volno. Na postavení mosteckého celku se navíc nemohlo prakticky už nic změnit, Most obsadil konečné sedmé místo. Z dramatické medailové zápletky vyšli nejlépe ostravští Šprtmejkři, kteří slaví svůj druhý titul. V závěrečném kole druhé ligy měl volno tým BHC 4.ZŠ Most. Ten obsadil poslední místo a po roce putuje zpět do 3.ligy. Ani BHC StarColor Most „B“ a KSH CorroTech Meziboří neprožily ideální sezónu. V posledním kole ale nepřímo promluvily do boje o postup do finále Druholigového poháru. Oba týmy ve Stochově zaskočily domácí Sokol a připravily jej o postup.

Aktuálně čekají hráče a hráčky billiard-hockeye tři turnaje jednotlivců. Ve Stochově a v Praze budou ještě bojovat o postup na mistrovství ČR 2015, v Meziboří už o body do sezóny 2016.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.