Valentina Grimmová mistryní republiky ve šprtci

V út 1. prosince 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ostravský Best Western Hotel Vista hostil o víkendu nejlepší hráče a hráčky billiard-hockeye šprtce. Pořadatelský klub ostravských Šprtmejkrů připravil pro účastníky třicátého šestého mistrovství republiky příjemné prostředí, v němž se mosteckým vedlo se střídavými úspěchy. Zazářila Valentina Grimmová (Real Draci 18.ZŠ Most), která se stala mistryní republiky v kategorii mladších žáků. V téže kategorii na medaili nedosáhl Lukáš Michálek (Netopýři Most), zvítězil ale v celoročním hodnocení a odnesl si trofej pro vítěze Českého poháru.

Mezi muži obsadili velmi slušná umístění v první desítce Matěj Šanoba (7.) a Ondřej Müller (10.). Oba přitom mají šanci na účast na dubnovém mistrovství světa, o nominaci se bude rozhodovat na začátku ledna. Na MČR se naopak nedařilo Ondřeji Frýbovi a Zdeňku Bednářovi, kteří obsadili místa na chvostu výsledkové listiny.

Po dlouhé době měl mostecký šprtec dvojnásobné zastoupení v mistrovské soutěži žen. Ani Daniela Uherová, ani Pavla Mišíková ale podle předpokladů do medailových soubojů aktivně nezasáhly. Po loňském bronzu a odchodu některých konkurentů do vyšší věkové kategorie je trochu zklamáním vystoupení Tomáše Sýkory, který skončil pátý.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.