Mosteckým se v Brně dařilo

V út 26. ledna 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Na turnaje nejvyšších kategorií vyrazili mostečtí stolní hokejisté do Brna. V kvalitně obsazeném billiard-hockeyovém turnaji, zařazeném i do hodnocení mezinárodní WTHA Tour, vybojoval v konkurenci téměř stovky soupeřů vítězství člen BHC Most Zdeněk Bednář. Jeho úspěch doplnil čtvrtým místem další mostecký hráč Petr Henych. Pro Michala Justru je patnácté místo nejen slušným bodovým ziskem v kvalifikaci MČR, ale i dobrým základem pro obhajobu vítězství ve WTHA Tour. Další mostečtí hráči obsadili místa ve středu výsledkové listiny. Žádný z mosteckých hráčů přitom neměl zápornou zápasovou bilanci.Výsledky budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Dařilo se i v táhlovém hokeji Chemoplast. Zvítězil Martin Laštůvka z Black Sharks Most, jeho oddílový spoluhráč Lukáš Doležal obsadil třetí místo. Karolína Skádková (Lejdýs Most) přidala vítězství v kategorii žen. Jedinou disciplínou, v níž mostečtí nedosáhli na medailové pozice, byl air-hockey. Martin Laštůvka obsadil čtvrté místo a odnesl si pohár pro nejlepšího juniora.

Další turnaj odehrají stolní hokejisté v domácím prostředí. V pátek 29.ledna se v tělocvičně 15.ZŠ Most koná StarColor Cup v billiard-hockeyi šprtci, zařazený do Českého poháru jako nejnižší kategorie Expres.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.