Na 15.ZŠ Most se hrál StarColor Cup

V ne 31. ledna 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Tři desítky hráčů a hráček billiard-hockeye šprtce se sešly na mostecké 15.základní škole při turnaji StarColor Cup. Ten byl do Českého poháru zařazen jako nejnižší kategorie Expres a tak jeho startovní listinu tvořili především mladší hráči a členové oddílů nižších soutěží. Přesto bylo složení účastníků poměrně pestré. Vítězství si odnesl Lukáš Mařík ze Sokola Stochov, jediný zástupce 1.ligy na turnaji. Příjemným překvapením bylo druhé místo roudnického Aleše Mrázka. Třetí příčku obsadil Karel Kraček z druholigového BHC StarColor Most „B“.

Všechny tři trofeje pro vítěze kategorií zůstaly doma. V kategorii žen a dívek vyhrála Valentina Grimmová (Real Draci 18.ZŠ Most), nejlepším starším žákem byl Radek Řeháček (BHC StarColor Most „B“) a nejlepším mladším žákem pak David Kučera (BHC 15.ZŠ Most). Kompletní výsledky budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Ve spíše volnějším únorovém programu je nejbližší akcí Oblastní kolo Ligy škol v billiard-hockey šprtci. To se uskuteční ve středu 10.února ve Středisku volného času Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.