V 1.lize bez bodu

V po 23. května 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Trápení mosteckých stolních hokejistů v první lize družstev billiard-hockeye šprtce pokračovalo i ve třetím kole nejvyšší soutěže. BHC StarColor Most sice dokázal doma poměrně dlouho držet krok s Dobrou Vodou, která je největším adeptem na titul, nakonec ale podlehl poměrem 6:10. V souboji s brněnským Doudeen Teamem nabrali mostečtí manko již ve druhé směně a celkové skóre pak znělo 6:12 ve prospěch brněnského celku. Mosteckým i nadále patří předposlední příčka.

Podstatně lépe se vedlo „B“ týmu ve Stochově. Ve třetím kole 2.ligy dvakrát zvítězil, nad „béčkem“ místního Sokola 6:3 a nad ESH Praha 2:1. Čtyřbodovým ziskem se mostecký celek nečekaně vrátil do hry o postup do druholigového finále. V pátém kole 3.ligy se nejvíc dařilo družstvu BHC 4.ZŠ Most, které se tím dostalo na průběžnou první příčku soutěže před ŠK Manver Pečky a BHC 15.ZŠ Most. Výsledky a statistiky budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V následujícím víkendu se mostečtí billiard-hockeyisté zúčastní turnaje jednotlivců nejvyšší kategorie. Ten proběhne v Dobré Vodě u Českých Budějovic.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.