Michal Justra pátý na Polish Open

V po 24. října 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Čtveřice mosteckých stolních hokejistů startovala v Czyzowicích na kvalitně obsazeném mezinárodním mistrovství Polska. Michal Justra (BHC StarColor Most) přijel na Polish Open již jako téměř jistý vítěz mužské kategorie billiard-hockeyové WTHA Tour. Jeho hlavním cílem bylo i celkové vítězství v Tour a k tomu potřeboval v Polsku skončit do šestého místa. To se mu i přes zaváhání v posledním kole povedlo, když obsadil pátou příčku. Z Czyzowic se tak mostecký hráč vrací jako vítěz v kategoriích muži a Open, v obou kategoriích zároveň obhájil svůj loňský triumf.

Obhájit vítězství v kategorii žen ve WTHA Tour se povedlo i Pavle Mišíkové (BHC StarColor Most „B“). Ta na Polish Open obsadila osmnácté místo, druhé mezi zúčastněnými ženami, a k prvenstvím ve WTHA Tour z let 2014 a 2015 přidala třetí v řadě. Mostecký šprtec letos získal ve WTHA Tour tři ze čtyř možných vítězství.

Kromě Michala Justry a Pavly Mišíkové se na Polish Open představili také Dalibor Frýba (11.) a Jakub Hasil (24.).

Další dlouhá cesta čeká mostecké billiard-hockeyisty již příští týden, kdy v Ostravě proběhne poslední turnaj započítávaný do Českého poháru 2016, po němž se uzavře kvalifikace letošního mistrovství republiky.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.