V Meziboří vítězem Patrik Purket

V ne 5. února 2017 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

V mezibořské základní škole pokračoval Český pohár jednotlivců v billiard-hockeyi šprtci turnajem CorroTech Cup. Ten byl do soutěží zařazen jako nejnižší kategorie Expres a tak jeho startovní listinu tvořili hlavně mladší hráči z regionu. Nejvyšší soutěž zastupoval pouze Patrik Purket, hrající první ligu za BHC StarColor Most. Favorizovaný hráč také bez zaváhání turnaj vyhrál. Druhým místem udělal radost pořadatelskému oddílu Jan Chládek, který byl zároveň nejlepším starším žákem. Třetí příčku obsadil junior Matyáš Vaníček (BHC StarColor Most „B“). Překvapením bylo celkové čtvrté místo a prvenství mezi mladšími žáky Ladislava Slapničky z 15.ZŠ Most.

Již tuto sobotu nastoupí stolní hokejisté k dalším soutěžím. BHC StarColor Most jede do Brna k prvnímu kolu 1.ligy billiard-hockeye šprtce. Rovněž v sobotu se ve Středisku volného času Most budou hrát i turnaje jednotlivců, od deseti hodin je na programu billiard-hockey šprtec, ve tři hodiny na něj naváže turnaj air-hockeyový. Informace pro zájemce jsou k dispozici na webu SVČ Most .

  • CORROTECH CUP MEZIBOŘÍ – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. Expres: 1. Patrik Purket (BHC StarColor Most), 2. Jan Chládek Jun. (KSH ZŠ Meziboří), 3. Matyáš Vaníček (BHC StarColor Most „B“), 4. Ladislav Slapnička (BHC 15.ZŠ Most), 5. Michal Gula (KSH ZŠ Meziboří), 6. Ondřej Matura (Netopýři Most), 7. Ondřej Frýba, 8. Jan Matuščín (oba BHC StarColor Most „B“), 9. Jáchym Chalupný (SSZŠ Litvínov), 10. Michal Pošta (KSH ZŠ Meziboří), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.