1.liga: z Brna s jedním bodem

V ne 12. února 2017 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

K prvnímu kolu nejvyšší soutěže družstev billiard-hockeye šprtce vyrazil BHC StarColor Most do Brna. Mostecký tým, který loni v 1.lize obsadil poslední místo, do úvodních zápasů, ani do sezóny jako takové, nevystoupil jako favorit. A hned v prvním utkání se utkal s družstvem SHL Brno, v minulém ročníku stříbrným. Od úvodu zápasu si mostečtí trochu překvapivě udržovali mírné vedení, které zkušený soupeř v závěru srovnal na konečnou remízu 7:7. Po roční odmlce ve druhé lize se na start nejvyšší soutěže postavil druhý soupeř Šprtmejkři Ostrava. Po zisku titulu v roce 2015 se ostravští loni 1.ligy nezúčastnili, do nové sezóny ovšem vstoupili s ambicemi navázat na předchozí úspěchy. Nejprve si poradili s domácí SHL Brno 11:6 a poté porazili i BHC StarColor Most vysoko 14:6. Z Brna se tak Most vrátil na úvod s jedním bodem. V dubnovém druhém kole jedou mostečtí opět do Brna a střetnou se tam s Doudeen Teamem a Boskovicemi.

Zatímco hráči „A“ týmu bojovali v Brně, ve Středisku volného času Most pokračoval šprtcový Český pohár turnajem regionální úrovně Expres. Při neúčasti prvoligistů hráli při Poháru StarColor prim členové a tentoktát hlavně členky druholigového celku BHC StarColor Most „B“. Z celkového vítězství se totiž radovala Valentina Grimmová a třetím místem ji doplnila Pavla Mišíková. Druhé místo obsadil Jan Matuščín.

Druhou polovinu února mají stolní hokejisté volnou. Hned v prvním březnovém týdnu vyrážejí do Brna na mezinárodní mistrovství ČR – Czech Open v billiard-hockeyi šprtci, táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi.

VÝSLEDKY

  • 1.liga družstev – výsledky 1.kola: Prague NHL – Doudeen Team 8:8, Doudeen Team – WIP Reklama Dobrá Voda 11:11, Prague NHL – WIP Reklama Dobrá Voda 8:8, BHC StarColor Most – SHL Brno 7:7, Šprtmejkři Ostrava A-one – SHL Brno 11:6, Šprtmejkři Ostrava A-one – BHC StarColor Most 14:6, Gunners Břeclav – BHK Orel Boskovice 4:13, Dragons Modřice – BHK Orel Boskovice 13:7, Gunners Břeclav – Dragons Modřice 4:16
  • 1.liga – tabulka – tabulka po 1.kole: 1. Dragons Modřice – 4 body, 2. Šprtmejkři Ostrava A-one – 4, 3. BHK Orel Boskovice – 2, 4. WIP Reklama Dobrá Voda – 2, 5. Doudeen Team – 2, 6. Prague NHL – 2, 7. SHL Brno – 1, 8. BHC StarColor Most – 1, 9. Gunners Břeclav – 0
  • Pohár StarColor – Český pohár, kat. Expres – SVČ Most: 1. Valentina Grimmová, 2. Jan Matuščín, 3. Pavla Mišíková (všichni BHC StarColor Most „B“), 4. Jan Chládek Jun. (KSH ZŠ Meziboří), 5. Ondřej Černý (BHC StarColor Most „B“), 6. Lukáš Doležal (Black Sharks Most), 7. Jan Krmenčík (Netopýři Most), 8. Jozef Matuščín (BHC StarColor Most „B), 9. Šimon Škramlík (SSZŠ Litvínov), 10. Michal Gula (KSH ZŠ Meziboří), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.