Mostečtí startovali v Brně na Czech Open

V út 7. března 2017 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Mostečtí stolní hokejisté startovali v Brně na mezinárodním mistrovství ČR – Czech Open. Tento turnaj je v roce, kdy se nekoná ani mistrovství Evropy, ani mistrovství světa, faktickým vrcholem mezinárodní sezóny stolního hokeje. Na sto padesát hráčů a hráček z pěti zemí při něm soutěžilo v billiard-hockeyi šprtci, v táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi. V hlavní kategorii, kterou je billiard-hockey, zvítězil překvapivě žďárský Vojtěch Ludvík. Z mosteckých byl na tom nejlépe sedmý Petr Henych.

Pořadí mosteckých hráčů: 7. Petr Henych, 14. Michal Justra, 37. Petr Veis, 52. Patrik Purket, 54. Matěj Šanoba (všichni BHC StarColor Most), 55. Matyáš Vaníček, 64. Ondřej Frýba, 67. Jozef Matuščín, 73. Valentina Grimmová, 74. Jan Matuščín (všichni BHC StarColor Most „B“), 79. Dalibor Frýba (BHC StarColor Most), 120. Matyáš Grimm (Real Draci 18.ZŠ Most)

Ještě v březnu čeká stolní hokejisty další významná akce. Ve dnech 24. – 26. března proběhne ve Středisku volného času Most United Energy víkend stolního hokeje. Jeho součástí budou žákovské finálové turnaje billiard-hockeye šprtce – Liga škol a Žákovská Tour – a otevřené turnaje ve všech třech stolních hokejích, kterým se mostečtí věnují. Informace najdou zájemci na www.volnycas.v-moste.cz .

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.