Pohár města Meziboří pro Jiřího Nakládala

V st 13. listopadu 2019 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

O poslední možné body v Českém poháru 2019 v billiard-hockeyi šprtci se hrálo na dvou místech současně, v Brně-Bohunicích a v Meziboří. Jiří Nakládal z jihomoravského celku BHC Dragons Modřice si vybral dlouhou cestu přes celou republiku na Pohár města Meziboří. A byla to dobrá volba, v Meziboří zvítězil a tím si zároveň pojistil vítězství v Českém poháru 2019 mužů.

Na druhém místě v Poháru města Meziboří skončil Jan Matuščín (BHC StarColor Most) a i ten bude na letošním mistrovství ČR přebírat trofej pro vítěze Českého poháru, v jeho případě za kategorii starších žáků. Třetí místo si z Meziboří odváží Ondřej Frýba (BHC StarColor Most). Na výborném pátém místě skončil nejlepší z domácího oddílu KSH ZŠ Meziboří David Klíma. Celkové jedenácté místo v turnaji a vítězství v kategorii vybojoval Oliver Čermák (BHC 15.ZŠ Most). Na organizace tohoto tradičního podniku finančně přispělo město Meziboří.

Již v pátek se bude opět hrát v SVČ Most, na programu je další tradiční akce, jíž je 24 hodin stolního hokeje. Začíná se v 9 hod. billiard-hockeyem, neboli šprtcem. Odpoledne a večer se bude hrát air-hockey a táhlový hokej Chemoplast a v noci až do sobotního rána opět šprtec. Akce je zařazena do projektu ČUS Sportuj s námi.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.