Vítězem Mostecké NHL Michal Justra

V po 28. června 2021 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Vítězem finálového turnaje 21. ročníku Mostecké NHL ve šprtci se stal Michal Justra. Šprtcový Mostecký „Stanley Cup“ tak získala jeho Philadelphia Flyers. Finálový turnaj proběhl ve Středisku volného času Most. Další ročník odstartuje na začátku září , přihlášky je možné podat již teď na webu SVČ Most (v systému SVČ se jedná o kroužek Šprtec II.).

Ze soutěží ČSBH: Loňská 2. liga družstev byla definitivně ukončena bez dohrání posledního kola a finále. Týmu SHL CorroTech Litvínov patří konečná čtvrtá a BHC StarColor Most pátá příčka. Letošní ligové soutěže by měly proběhnout na podzim a to pouze ve dvou víkendových kolech. BHC StarColor Most se po dvouleté přestávce představí v nejvyšší soutěži. BHC StarColor Most „B“ bude startovat ve 2. lize. V soutěžích družstev i jednotlivců čeká hráče z Mostecka mj. několik delších cest na Moravu. O mistrovské tituly by ale měli hrát v domácím prostředí. Pokud to epidemiologická situace dovolí, mistrovství republiky 2020/2021 v billiard-hockeyi šprtci proběhne v polovině prosince ve Středisku volného času Most a to i za finančního přispění Ústeckého kraje. V nejbližším programu je tamtéž šprtcová Letní liga SVČ Most. Zahrát si může přijít prakticky kdokoli a to vždy ve středu od 18:00 do 20:00 hod. až do 1. září. Jednotlivé turnaje jsou zařazeny do United Energy Severočeského poháru 2021.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.