Hrálo se v Mostě a v Mutěnicích

V po 20. září 2021 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Z tříčlenné mostecké výpravy se na šprtcovém turnaji v jihomoravských Mutěnicích nejvíce dařilo Daliboru Semovi. V celkovém pořadí obsadil třináctou příčku a zvítězil v hodnocení mladších žáků. Jan Matuščín skončil patnáctý a Jozef Matuščín devatenáctý. Vyhrál modřický Jiří Nakládal.

Ve Středisku volného času Most se hrál Pohár United Energy, zařazený do Českého poháru jako nejnižší kategorie Expres. V místní konkurenci zvítězil Jakub Hasil před Daliborem Semem a Ondřej Frýbou.

V následujícím soutěžním víkendu jedou mostečtí stolní hokejisté opět na jižní Moravu. V Břeclavi se zúčastní 24. ročníku Českomoravského poháru družstev ve šprtci.

  • Mutěnice Open – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. ČP12 – 1. Jiří Nakládal, 2. Miroslav Škorpík (oba BHC Dragons Modřice), 3. Ladislav Šustáček (SHL Brno), …, 13. Dalibor Sem, 15. Jan Matuščín (oba BHC StarColor Most), 19. Jozef Matuščín (BHC Most)
  • Pohár United Energy I. – billiard-hockey šprtec – Český pohár, kat. Expres – 1. Jakub Hasil, 2. Dalibor Sem, 3. Ondřej Frýba, 4. Matyáš Vaníček, 5. Jan Matuščín (všichni BHC StarColor Most), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.