Čtvrté místo v Českomoravském poháru družstev

V út 28. září 2021 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Potřetí během čtyř týdnů vyrazili mostečtí stolní hokejisté na turnaj na jižní Moravu, tentokrát do Břeclavi k týmové soutěži – 24. ročníku Českomoravského poháru v billiard-hockeyi šprtci. Startovní listina byla oproti předchozím ročníkům méně početná, ale zato velmi kvalitní. Z deseti prvoligových celků chyběly jen dva. Nižší soutěže a „hobby“ týmy byly naopak zastoupeny pouze díky Mutěnicím. Základní část, která měla určit finálovou pětici, se hrála jednokolově každý s každým a přinesla řadu překvapivých výsledků. A o postupujících nebylo jasno do posledního kola. Výborným závěrem do finálové pětice z pátého místa s bilancí tři výhry, tři remízy a dvě prohry postoupil i BHC StarColor Most. Pětice finalistů se následně utkala každý s každým v tříkolových zápasech. V nich už měli navrch favorité. Mostečtí podlehli vysoko pozdějšímu vítězi turnaje brněnskému Doudeen Teamu 0:6, týmu SHL Brno 2:6 a svedli velkou, nicméně neúspěšnou bitvu s Dragons Modřice (1:2). Alespoň o jednu pozici na konečné čtvrté místo se mosteckým povedlo výsledek ze základní části vylepšit po remíze 3:3 a lepším brankovém skóre v zápase s domácími Gunners Břeclav.

V dalším programu se mostečtí stolní hokejisté představí v domácím prostředí Střediska volného času. V pátek 8. října se zde bude hrát turnaj v air-hockeyi, o den později pak turnaj ve šprtci. Pozvánky na obě akce, včetně informace o možnostech přihlášení, jsou zájemcům k dispozici na webu www.svc-most.cz .

VÝSLEDKY

  • 24. ročník Českomoravského poháru družstev – billiard-hockey šprtec – Břeclav1. Doudeen Team, 2. SHL Brno, 3. Dragons Modřice, 4. BHC StarColor Most, 5. Gunners Břeclav, 6. Prague NHL, 7. BOS Team, 8. Draci Modřice, 9. Šprti Mutěnice

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.