Domácí hráči ovládli šprtcový Pohár CorroTech

V pá 15. října 2021 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ke šprtcovému turnaji nejvyšší kategorie ČP36 s názvem Pohár CorroTech se do Střediska volného času Most sjelo šest desítek hráčů a hráček ze všech koutů republiky. Body z této akce budou totiž mít velký význam v konečném hodnocení Českého poháru 2020/21, které je mj. určující pro postup na mistrovství republiky. A turnaj se domácím povedl nad očekávání. Celkově zvítězil Jan Matuščín (BHC StarColor Most), zároveň si odnesl i trofej pro nejlepšího juniora. Druhé místo obsadil Pavel Alexandrov (Šprtmejkři Ostrava) a třetí byl Matyáš Vaníček (BHC StarColor Most). Do první desítky se prosadili také další hráči BHC StarColor Most 4. Ondřej Frýba, 7. Marek Těšitel – zároveň nejlepší mezi staršími žáky – a 8. Michal Justra. V dalších hodnocených kategoriích vyhráli: kat. ženy Valentina Grimmová (Real Draci 18.ZŠ Most), kat. veteráni Karel Racek (Prague NHL), kat. ml. žáci  Lukáš Bušo (SVČ Most). BHC Most zvítězil i v hodnocení zúčastněných klubů, druhé místo patřilo THE Orel Bohunice a třetí BHC Dobrá.

Mostečtí dlouhodobě dbají i na výchovu další hráčské generace, proto pořádají i turnaje nižších kategorií určené mj. pro rozvoj žákovské a mládežnické základny. Letos mezi ně patří i seriál turnajů s názvem Pohár United Energy. V jeho druhém díle startovali pouze hráči věkové kategorie mladší žáci. Nejlepším z nich byl Vlastimil Třasák (BHC 15.ZŠ Most).

VÝSLEDKY

  • Pohár CorroTech – billiard-hockey šprtec (kat. ČP36) – Most – 1. Jan Matuščín (BHC StarColor Most), 2. Pavel Alexandrov (Šprtmejkři Ostrava), 3. Matyáš Vaníček (BHC StarColor Most), atd.
  • Pohár United Energy II. – billiard-hockey šprtec (kat. Expres) – Most – 1. Vlastimil Třasák, 2. Tomáš Stejskal, 3. Miroslav Péter (všichni BHC 15.ZŠ Most), atd.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.