Neúspěšný ligový víkend

V po 25. dubna 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Ke druhému kolu nejvyšší soutěže družstev billiard-hockeye šprtce cestoval tým BHC StarColor Most do Brna. Ve vyrovnaném zápase proti domácímu SHL SDS Exmost Brno podlehl mostecký tým 8:10. Proti uherčickým Bizonům pomýšleli mostečtí na bodový zisk. Tento zápas se jim ale vůbec nevydařil a skončil se vysokou prohrou mosteckého celku v poměru 5:13.

Nevedlo se ani druholigové rezervě. Tým BHC StarColor Most „B“ podlehl jak Stochovu „B“ 2:3, tak ESH Praha 2:6. Zvítězil pouze nad družstvem BHC 15.ZŠ Most, třetiligovým celkem, který byl svazem pozván na toto druholigové kolo.

V české skupině třetí ligy bylo na programu čtvrté kolo. Došlo při něm na souboje mezi mosteckými družstvy, v nichž pět bodů za dvě výhry a remízu získal tým 14.ZŠ Most. Na čele tabulky zůstal ŠK Manver Pečky před BHC 4.ZŠ Most a ZŠ Luštěnice.

Kompletní výsledky a statistiky budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje.

Další ligový víkend je na programu ve druhé polovině května. BHC StarColor Most hostí Doudeen Team a Dobrou Vodu, BHC StarColor Most „B“ míří do Stochova. Ještě před tím cestují stolní hokejisté na dva mezinárodní podniky, Russia Open v Petrohradě a Slovakia Open v Senici.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

(Český pohár - ČP12)

so 4. května 2024 MUTĚNICE

Ikona Informace Informace

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. května 2024 PRAHA - Tuchoměřice

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP36)

so 15. června 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí