Blažek v Praze na stříbrné pozici

V út 6. listopadu 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Poslední turnaj Českého poháru jednotlivců 2012 v billiard-hockeyi přinesl také poslední možnost změnit složení účastníků letošního mistrovství ČR. V Praze se při turnaji, který byl zároveň výročním 750.turnajem Unie hráčů stolního hokeje vyšší a střední úrovně, sešla téměř stovka hráčů a hráček. Pro mostecké už žádné výrazné změny v tabulkách nepřinesl, nikdo na poslední chvíli postup nevybojoval, ale ani neztratil. V rámci turnaje ovšem členové BHC Most posbírali několik pěkných umístění. Kamil Blažek, kapitán prvoligového BHC AB STAIN Most, vybojoval druhé místo. Pro Blažka je to letos, i celkově v kariéře, druhá stříbrná turnajová pozice, tentokrát cennější vzhledem k tomu, že v Praze se hrál podnik nejvyšší kategorie ČP36. Jeho oddílový spoluhráč Ondřej Müller byl nejlepším juniorem turnaje a kategorii starších žáků vyhrál Tomáš Sýkora z SHL StarColor Litvínov. Po roce a půl se v soutěži ukázala Petra Mátlová, členka BHC Most, která hájí barvy středočeských Radošovic, kde se věnuje především žákovskému oddílu. I po dlouhé absenci ukázala své kvality a zvítězila v kategorii žen.

V bojích o republikové tituly se nakonec utká devět zástupců Mostecka. Osm z nich reprezentuje Billiard-hockey club Most, jednoho hráče představí také Old Friends Most. Závěrečný turnaj se koná poslední listopadovou sobotu v pražském Hotelu Olympik Tristar.

Následující víkend je ve šprtci vyhrazen významné týmové soutěži.V Brně se na start Českomoravského poháru postaví osmadvacet družstev z ČR a premiérově i z Polska. BHC Most vysílá do boje dva své celky – BHC AB STAIN Most a SHL StarColor Litvínov. Hrát bude rovněž kombinovaný tým Spojenci Most, složený z Old Friends a Lišáků. Nabitý program příštího víkendu umocní Czech Open v táhlovém hokeji Chemoplast a v air-hockeyi, které se uskuteční rovněž v Brně, souběžně s finálovými boji Českomoravského poháru ve šprtci.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.