Rekordní účast na Českomoravském poháru družstev

V ne 18. listopadu 2012 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Osmadvacet družstev z ČR a premiérově i z Polska se v Brně představilo při patnáctém ročníku Českomoravského poháru v billiard-hockeyi šprtci, mezi nimi i dva oddíly BHC Most – BHC AB STAIN Most a SHL StarColor Litvínov – a složený tým Spojenci Most. Všichni tři zástupci mosteckého šprtce dopadli hodně podobně. Ze svých základních skupin sice postoupili shodně z druhých míst, poté už ale nepřešli přes play-off a do finále se neprobojovali. Finále, stejně jako loni, bohužel nebylo ozdobou sezóny. Hodně se bránilo a některá družstva zaznamenala i záporná skóre podle nového pravidla o pasivně vedených zápasech. To se stalo osudným i Doudeen Teamu, který jako oběť vlastní taktiky přišel v závěru turnaje o blížící se obhajobu. Vítězem Českomoravského poháru jsou brněnští Dragoni, kteří tím dali zapomenout na zklamání z prvoligového výsledku.

Pořadí severočeských týmů: 14. Spojenci Most, 15. SHL StarColor Litvínov, 18. BHC AB STAIN Most – kompletní výsledky na webu Unie hráčů stolního hokeje

Souběžně s finále Českomoravského poháru se hrálo také mezinárodní mistrovství ČR – Czech Open v air-hockeyi a táhlovém hokeji Chemoplast. Mezi pět desítkami hráčů a hráček z České republiky, Polska a Slovenska bylo také několik členů BHC Most, pro něž se jedná o doplňkové disciplíny. Radost nicméně našemu klubu udělal Tomáš Sýkora, který vyhrál kategorii starších žáků v táhlovém hokeji Chemoplast. Další tři trofeje míří do Mostu díky členům Black Sharks Most. Výsledky air-hockeye si prohlédněte na webu ČSAH, Chemoplastu pak na webu SMSHSK.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.

Kalendář akcí

(Český pohár - ČP12)

so 4. května 2024 MUTĚNICE

Ikona Informace Informace

Majaland mistrovství světa 2024

so 18. května 2024 PRAHA - Tuchoměřice

Ikona Informace Informace

(Český pohár - ČP36)

so 15. června 2024 BRNO

Ikona Informace Informace

Zobrazit více akcí