Ve 2.lize bez medaile; zahájen patnáctý ročník Ligy škol

V út 19. listopadu 2013 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Již potřetí v letošní sezóně zamířili mostečtí a litvínovští billiard-hockeyisté do Dobré Vody u Českých Budějovic k druholigovým zápasům. Po dvou kolech základní části zde odehráli i nadstavbu o Druholigový pohár. A finálový turnaj pro ně nebyl příliš šťastným zakončením ligy. Old Friends Most „A“ dorazil bez náhradníků a úzká soupiska byla v koncovce znát. Tým obsadil poslední pátou příčku. SHL Celio Litvínov si sice vedl lépe, ale závěr byl i pro něj smolný. K bronzové pozici litvínovským chyběl nakonec jediný gól.

Přestože týmy z Mostecka v druholigovém finále neuspěly, o svou budoucnost se rozhodně bát nemusejí. V začátku patnáctého ročníku Ligy škol se v Mosteckém a Litvínovském místním kole představilo osmnáct družstev z deseti škol. V ZŠ Meziboří, kde na jaře proběhne závěrečné celostátní finále této soutěže, se na medailových postech seřadila „áčka“ ZŠ Meziboří, SSZŠ Litvínov a ZŠ Janov. Medailisté postupují do dalšího kola. Z Mosteckého kola, které se hrálo na 15.ZŠ, kromě medailistů – 8.ZŠ Most „A“, 15.ZŠ Most „A“, 4.ZŠ Most „A“ – postupují také čtvrtý a pátý tým tabulky (7.ZŠ Most a 10.ZŠ Most „A“). Bez boje jde do oblastního čtvrtfinále i družstvo 18.ZŠ Most, kterému bylo přiděleno pořadatelství tohoto kola.

Výsledky Druholigového poháru budou po zpracování publikovány na webu Unie hráčů stolního hokeje, výsledky místních kol Ligy škol pak v sekci soutěže našich stránek.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.