Ondřej Müller obhájil v Českém poháru, Tomáš Fleišman vítězem Leader Trophy

V st 12. listopadu 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Hned pět turnajů – v Brně, Modřicích, Břeclavi, Mostě a Praze – se hrálo v závěrečném týdnu Českého poháru v billiard-hockeyi šprtci. Hráči a hráčky z Mostecka se zúčastnili dvou z nich. Na 15.základní škole Most uspořádalo Mateřské centrum Pojďte si k nám hrát Rodinný turnaj. V hodnocení jednotlivců si úspěšně vedli mladí mezibořští hráči. Prvenství patří Janu Parákovi před Janem Chládkem a Martinem Dvořákem. Netradičně byly ale hodnoceny především výsledky rodinných týmů. První místo vybojovali Boháčovi, druhé Grimmovi a třetí Vitrovi. Akci podpořilo statutární město Most.

Větší váhu pro celkové pořadí Českého poháru pak měl závěrečný turnaj, zařazený jako nejvyšší kategorie ČP36. Hrálo se v pražských Kobylisích a v konkurenci více než stovky účastníků se do výsledkové listiny dobře zapsali i hráči z Mostecka. Po prohře v prvním utkání Tomáš Fleišman dotáhl svou stíhací jízdu až na třetí příčku. Desátý Ondřej Müller (oba BHC AB STAIN Most) získal trofej pro nejlepšího juniora. Mezibořský Jan Parák byl nejlepším mladším žákem turnaje.

A i celkové hodnocení Českého poháru je pro hráče z regionu příznivé. Na mistrovství ČR, které proběhne poslední listopadovou sobotu na Hoře Svaté Kateřiny, bude mít Mostecko zastoupení a medailová želízka ve všech vypsaných kategoriích. A navíc Ondřej Müller a Tomáš Fleišman mají již teď jistotu, že z MČR neodjedou s prázdnou. Müller obhájil prvenství v Českém poháru juniorů. Ještě hodnotnější ocenění převezme při MČR Tomáš Fleišman. Ten je již dlouhou dobu oporou prvoligového BHC AB STAIN Most. Letos byly jeho statistiky dokonce nejlepší v celé první lize a mostecký hráč tak získá ceněnou Leader Trophy.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.