Začal šestnáctý ročník Ligy škol ve šprtci

V ne 16. listopadu 2014 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Za účasti deseti družstev zahájil na 15.ZŠ Most místním kolem šestnáctý ročník Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci. Zúčastněné celky se utkaly tzv.  švýcarským systémem na čtyři zápasy. S bilancí třech výher a jedné remízy se na konci turnaje mohl z vítězství radovat tým 4.ZŠ Most „A“ (J.Fabry, J.Schlosser, M.Halada, M.Zienert) před 15.ZŠ Most „A“ a 8.ZŠ Most „A“. Další pořadí:  4. – 18.ZŠ Most „A“, 5. – 4.ZŠ Most „B“, 6. – 15.ZŠ Most „B“, 7. – SVČ Most, 8. – 14.ZŠ Most, 9. – 18.ZŠ Most „B“, 10. – 8.ZŠ Most „B“. Podívejte se na kompletní výsledky/statistiky a fotky z akce.

První čtyři družstva postoupila do oblastního kola. V něm se mj. utkají i s celky, které uspějí v prosincovém litvínovském místním kole. Z oblastní soutěže již pro nejlepší celky vede cesta do celorepublikového finále, které proběhne na konci března v brněnských Kohoutovicích.

V aktuálním programu mají billiard-hockeyisté dva turnaje jednotlivců, kategorie Expres, započítané již do hodnocení sezóny 2015. Ve čtvrtek se představí na západě Čech, v Mladoticích, v pátek pak v rámci Noci sportovišť na 18.ZŠ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.