Rozlosovány ligové soutěže

V út 13. ledna 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva.

Rada zástupců Českého svazu billiard-hockey projednala a schválila rozlosování 1. a 2.ligy družstev billiard-hockeye šprtce. Jediný severočeský zástupce v nejvyšší soutěži, který ponese v nové sezóně název BHC StarColor Most, začíná 1.ligu v domácím prostředí na 18.ZŠ Most. V únorovém prvním kole bude mít za soupeře nevyzpytatelné týmy Sokol Stochov-Pečky a BHC Dragons Modřice.

Česká skupina 2.ligy družstev, v níž soutěží i celky z Mostecka, bude mít i letos šest účastníků, ovšem se dvěma podstatnými změnami. Tým Litvínova, dlouholetého účastníka druhé ligy, nahradí nováček BHC 4.ZŠ Most. Dosud mostecké družstvo Old Friends mění své působiště a nadále bude hrát jako Old Friends Stochov. Kromě BHC 4.ZŠ Most tak budou náš region zastupovat BHC StarColor Most „B“ a KSH CorroTech Meziboří. Úvodní kolo proběhne na začátku března na 15.ZŠ v Mostě.

Do české skupiny 3.ligy, která nemá pevné rozlosování, je přihlášeno osm družstev z Mostecka. Soupeře budou mít například v Plzni, Strakonicích či Praze.

Kromě ligových soutěží čeká billiard-hockeyisty také Českomoravský pohár. Ten hostí v dubnu Brno a BHC Most do něj přihlásí jedno či dvě svá družstva. Svátkem pak bude premiérové účast mosteckého celku v mezinárodní klubové soutěži. V rámci květnového Czech Open se uskuteční také Pohár WTHA. Soutěž proběhne v Mostě a díky tomu má jistou účast i pořádající BHC StarColor Most.

V aktuálním programu mají mostečtí billiard-hockeyisté turnaj jednotlivců StarColor Cup. Hrát se bude v sobotu 17.ledna od 10 hodin na 15.ZŠ v Mostě.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.