Pohár SVČ Most pro Martina Kučeru

V út 21. dubna 2015 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci, Mezinárodní turnaje.

Padesát pět hráčů a hráček billiard-hockeye šprtce se sešlo ve Středisku volného času v Mostě a vytvořili tak důstojnou účast Poháru SVČ Most, turnaji kategorie ČP12. Přestože většina účastníků byla z Mostecka,  na nejvyšší příčku výsledkové listiny se neprosadil nikdo z místních, ale ostřílený Martin Kučera z Brna. Druhé místo patří Petru Henychovi (Sokol Stochov-Pečky) a třetí pak Ondřeji Müllerovi z mosteckého prvoligového týmu BHC StarColor Most. Trofej pro nejlepšího staršího žáka si do Meziboří odvezl Jan Chládek, další dvě dílčí vítězství už zůstala v Mostě. Nejlepším mladším žákem byl Jan Matuščín (BHC 4.ZŠ Most) a v kategorii žen a dívek zvítězila Pavla Mišíková (Real Draci 18.ZŠ Most).

V tomto týdnu vyráží BHC StarColor Most do Brna na Českomoravský pohár družstev. Na začátku května se pak opět billiard-hockeyisté představí v Mostě. Ve dnech 8.-10.května proběhne na mostecké 15.ZŠ United Energy Víkend stolního hokeje, jehož součástí jsou i Czech Open a Pohár WTHA v billiard-hockeyi šprtci.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.