Hrálo se v Břeclavi a v Mostě

V po 28. března 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Pestrý byl předvelikonoční a velikonoční program stolních hokejistů. Devět nejlepších družstev sedmnáctého ročníku Ligy škol v billiard-hockeyi šprtci se utkalo v Břeclavi ve finálovém turnaji. Třetí vítězství v řadě zde vybojoval tým CVČ Legato Kohoutovice. Oba zástupci Mostecka podali ve finále dobrý výkon. ZŠ Janov obsadila čtvrtou a 4.ZŠ Most pátou příčku. V Břeclavi rovněž proběhlo finále TOP16 Žákovské Tour v billiard-hockeyi. Z Mostecka se do něj kvalifikovala pětice hráčů a hráček. Pro všechny to byla premiérová účast a šlo tak především o získávání zkušeností se zápasy v závěrečných turnajích. Nejlepšího výsledku dosáhl desátý Matyáš Vaníček. Zvítězil domácí Matěj Krmíček. Výsledky a statistiky budou po zpracování publikovány na webu Sdružení mládeže pro stolní hokej ČR.

Téměř padesát účastníků se sešlo v tělocvičně 15.ZŠ Most při Velikonočním poháru StarColor. Zvítězil Patrik Purket (BHC StarColor Most) před mezibořskou dvojicí Chládek, Kaprhál. Kategorii žen a dívek vyhrála Valentina Grimmová (Real Draci 18.ZŠ Most) a nejlepším mladším žákem byl David Kučera (BHC 15.ZŠ Most). Kompletní výsledky budou po zpracování zveřejněny na webu Unie hráčů stolního hokeje.

V příštím týdnu se mostečtí zúčastní billiard-hockeyového turnaje v Praze. Poté již následuje mistrovství světa. Svátek stolních hokejistů se uskuteční ve dnech 14. až 17.dubna v SVČ Most.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.