Valentina Grimmová vyhrála Rabštejnskou hokejku

V st 31. srpna 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

Podzimní část soutěží stolního hokeje odstartovala v Rabštejně nad Střelou šprtcovým turnajem nejnižší kategorie. V druhém ročníku Rabštejnské hokejky po loňském druhém místě letos zvítězila Valentina Grimmová (Real Draci 18.ZŠ Most). Také další dvě medailová pořadí vybojovali mostečtí. Stříbrná byla Pavla Mišíková (BHC StarColor Most „B“), bronzový pak Jakub Schlosser (BHC 4.ZŠ Most). Jako jeden z mála turnajů proběhla Rabštejnská hokejka pod širým nebem, na dvorku Info Café Četnická stanice. Na stejném místě se pak odehrál i zápas 3.ligy družstev billiard-hockeye šprtce, v němž se smírně 4:4 rozešly týmy BHC Fair Play Mladotice a Real Draci 18.ZŠ Most.

Většina hráčů se do soutěží zapojí až v průběhu září. Prvoligový celek BHC StarColor Most hraje poslední kolo nejvyšší soutěže v Praze, tamtéž se představí i druholigové „béčko“. V programu je také Pohár města Meziboří.

Zájemci o billiard-hockey šprtec a také o další stolní hokeje z řad školou povinných se aktuálně mohou hlásit do kroužků Střediska volného času Most. Informace a on-line přihlášky jsou k dispozici na www.svc-most.cz .

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.