V posledním kole 1.ligy jen bod

V ne 25. září 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - družstva, Domácí soutěže - jednotlivci.

V závěrečném kole první ligy družstev billiard-hockeye šprtce nastoupil BHC StarColor Most v Praze s cílem vylepšit své dosud chudé bodové konto. V souboji s domácí Prague NHL se podle očekávání mostečtí přetahovali o každý bod a žádný ze soupeřů si nevytvořil výraznější náskok. V závěru poslední páté směny byl mostecký tým blízko vítězství, poslední vteřiny utkání ale vůbec nezvládl takticky a podlehl poměrem 9:10. Také zápas proti Sokolu Stochov měl vyrovnaný průběh a skončil se remízou 10:10. S pouhými dvěma získanými body obsadil BHC StarColor Most poslední deváté místo a nemá jistotu účasti v příštím ročníku nejvyšší soutěže. Alespoň dvěma členům BHC Most, Fleišmanovi a Bednářovi, přineslo závěrečné kolo 1.ligy radost. Oba totiž hostují ve WIP Reklama Dobrá Voda a v jeho dresu vyhráli základní část 1.ligy a v listopadové nadstavbě budou hrát o mistrovský titul.

Pro BHC StarColor Most „B“ skončila také druhá liga družstev. Již bez ambicí na postup do finále odehrál tým své závěrečné zápasy rovněž v Praze, kde podlehl jak ESH Praha 3:4, tak stochovskému béčku 2:4.

Nepovedenou ligovou sezónu mohou mostečtí napravit v soutěžích jednotlivců. Již ve středu budou hrát v mezibořské ZŠ o Pohár města Meziboří. V sobotu je na programu Pohár města Mostu, jehož dějištěm je Středisko volného času Most. Zejména mostecký turnaj, který je do Českého poháru zařazen jako nejvyšší kategorie, bude mít velký vliv na složení účastníků letošního mistrovství ČR.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.