Ondřej Müller vítězem v Mostě i v Meziboří

V po 3. října 2016 napsal Jakub Hasil do kategorií Aktuality, Domácí soutěže - jednotlivci.

Ondřej Müller z týmu BHC StarColor Most dal zapomenout na nepovedený prvoligový závěr svého družstva, když zvítězil ve dvou billiard-hockeyových turnajích v řadě. Dařilo se i dalším mosteckým hráčům. V mezibořské základní škole se hrál tradiční Pohár města Meziboří. Ondřej Müller jej vyhrál bez ztráty bodu před brněnským Martinem Kučerou a dalším mosteckým hráčem Patrikem Purketem. Z početně zastoupeného domácího oddílu KSH ZŠ Meziboří byl nejlepší jedenáctý David Klíma.

Neméně tradiční je také Pohár města Mostu, který se tentokrát odehrál v mosteckém Středisku volného času. Müllerova cesta k vítězství byla oproti mezibořskému turnaji poměrně složitější. Před posledním šestým kolem měl totiž hned dvě bodové ztráty za dvě remízy. Kromě vlastního vítezství tak musel doufat i v zaváhání svých soupeřů. Na stejném bodovém zisku se nakonec seřadili hned čtyři hráči a pomocná kritéria měl nejlepší právě Ondřej Müller. Také další dvě medailové příčky patřily mosteckým hráčům, kteří ale v letošní sezóně oblékají dresy jiných klubů. Druhý Tomáš Fleišman hostuje ve WIP Reklama Dobrá Voda, třetí Lukáš Mařík je členem Sokola Stochov. Do elitní desítky se z mosteckých prosadili ještě sedmý Ondřej Černý a desátý Ondřej Frýba.

Oba turnaje proběhly s finanční podporou měst Meziboří a Most.

Ve Středisku volného času Most se bude šprtec, ale i další stolní hokeje, hrát opět příští týden. V pátek a v sobotu zde proběhne akce s názvem 24 hodin stolního hokeje, letos zařazená do projektu ČUS SPORTUJ S NÁMI.

Starší článek „

Novější článek „


Další články neleznete v archivu článků.